Kako orgonite koristi sve šira i šira publika, ja dobijam sve više i više pitanja koja se tiču „uputstava za upotrebu“ ili koji je određeni orgonski generator najbolji za određenu svrhu. Na ta pitanja nije uvek lako odgovoriti. U osnovi svi orgonitni alati rade isto:

Oni pretvaraju negativnu životnu silu ili DOR (smrtonosnu organsku energiju) u pozitivnu životnu energiju POR (pozitivnu energiju orgona). POR je stanje matrice inteligentne svesti (poznato i kao eter) gde samoisceljujuće, samoorganizujuće životne snage nesmetano teku. Najbolji način da se shvati razlog postojanja specifičnih alata koji su se razvili u svetskom pokretu orgonita jeste praćenje istorijskog stabla njihove evolucije. Shvatićete i da ne postoji ispravan ili pogrešan način upotrebe orgonita.

Grubi oštri toranj poput Tower Buster-a mogao bi se koristiti kao orgonski privesak ako se nosi oko vrata, samo što bi bilo ružno i teško, a ogrebao bi vam kožu.

Jednostavni TB su korišteni za razbijanje kula (oživljavaju tamni oblak stajaće energije izazvane teškim mikrotalasnim zračenjem), ali i za podizanje i oslobađanje zarobljenih duhova na bojnim poljima, nacističkim koncentracionim logorima i drugim mjestima ljudske patnje. Čovek koji je koristio TB i koji ga je uglavnom nosio u džepu rekao mi je da mu je to promenilo čitav život. S druge strane, možete uzeti najljepši orgonit, dizajniran za lično izlječenje, i koristiti ga za neutralizaciju tornja mobilnih telefona ako nemate ništa drugo. Uspeće!

A sad malo o DOR-u i kako se manifestuje u svetu u kakvom živimo.

U nastavku je tabela poređenja POR-a i DOR-a, koja pokazuje tipične atribute aspekata univerzalnog okeana eterične energije.